Cara Ngilangake lan Mungkasi Penyitaan ing Ngarep

Cara Ngilangake lan Mungkasi Penyitaan ing Ngarep

 

Apa sampeyan homeowner sing ngalami masalah financial? Yen masalah kasebut ora bisa mbayar hipotek, sampeyan bisa nemokake dhewe kanthi ngadhepi penyitaan. Iki yen sampeyan durung diwenehi tagihan perampokan. Sanajan angel nyatakake penyitaan kanthi kabar apik, ana sawetara. Ing sawetara negara, ora tau kasep banget kanggo nyegah proses penyalinan.

Sadurunge fokus ing sawetara cara sing bisa nyetop penyitaan ing trek, penting kanggo nyegat pencegahan. Ana macem-macem cara sing nduweni omah, kaya sampeyan, bisa nyegah panutupan. Ing tandha pisanan masalah finansial, pemilik omah kudu gawe jadwal pertemuan karo pemberi pinjaman. Lender ora pengin omah kanggo entuk pehak, mula akeh sing gelem nyambut gawe kanthi utang. Sing luwih cepet sampeyan nyuwun bantuan, luwih apik kemungkinan sampeyan nampa kasebut.

Saliyane ngobrol karo kreditur, ana langkah liyane sing bisa sampeyan lakokake. Apa sampeyan kelangan proyek sampeyan? Apa sampeyan diselehake utawa dipecat, sampeyan kudu miwiti looking for work langsung. Ing wektu iki, sampeyan bisa uga pengin nggarap proyek partai wektu. Mesthi, para pemberi utang pengin kabeh dhuwit sing padha duwe utang, nanging ana sing gelem nampa bayaran sing luwih cilik. Ngedol sawetara barang berharga sampeyan, ngetrapake belanja sampeyan, lan ngilangi tumbas sing ora perlu bisa mbebasake dhuwit sing bisa lan kudu dileksanakake kanggo hipotek sampeyan.

Minangka kanggo carane sampeyan bisa mungkasi foreclosure, kemungkinan sing paling apik sampeyan tindakake kaya ing pra-ranah tataran. Iki sadurunge pengadilan wis nyetujoni panerusane lan mrentahake marang pemberi utang hipotek. Nganti titik kasebut ing wektu, sampeyan isih residen lan pemilik omah ing pitakonan. Yen sampeyan ora ngira yen sampeyan bisa ngetokake dhuwit, kanthi entuk dhuwit kapindho utawa silihan saka sing sampeyan ngerti, saiki iki wektu kanggo nyoba lan ngedol barang sampeyan. Akeh ing sepatu sampeyan bakal nyoba kanggo ngedol omah-omahé kanthi mandiri, nanging sampeyan bisa entuk manfaat saka layanan agen real estate profesional.

Nalika ngedol omah, apa sampeyan nindakake kanthi bebas utawa karo agen real estate, sampeyan bakal pengin omah sampeyan cukup terjangkau. Luwih apik rega, omah sing luwih cepet bakal didol. Kanthi ngandika, aja ngilangi dhuwit. Sampeyan kudu nggawe manawa sampeyan duwe cukup dhuwit kanggo mbayar hipotek kanthi lengkap. Ora mung kuwi, sampeyan kudu mriksa biaya obah sampeyan. Pinten sampeyan kedah nyewa apartemen? Apa babagan obah biaya utawa panyimpenan? Mung ngedol omah nalika sampeyan bisa nggawe keuntungan cilik, sanajan keuntungan sing bakal dileksanakake kanggo nyedhiyani sampeyan papan perlindungan anyar.

Malah yen omahmu bakal dijenengi ing lelangan, ngerti yen sampeyan bisa ngendheg. Sawetara negara duwe hukum penebusan. Padha nyedhiyakake pemilik omah, kaya sampeyan, kanthi wektu sih. Wektu iki ngidini sampeyan entuk hipotek maneh kanthi becik. Nalika sampeyan nglakoni, proses penyitaan bakal mandheg, sanajan sawijining lelangan wis dumadi.

Minangka resort pungkasan, sampeyan bisa uga pengin jadwal janjian karo jaksa sing spesialisasi ing foreclosures lan real estate. Akeh bakal nulis berkas kebangkrutan. Sawetara negara nawakake proteksi marang pemilik omah. Perlindhungan iki bisa nyingkirake omah minangka aset utawa paling ora sementara kanggo mandhegani proses rampokan.

PPPPP

Tembung 582

Comments

  • No Comment Yet
Please login first for post a comment