Foreclosures: Cara Njaluk Lender kanggo Pitulung

Foreclosures: Nalika Nampi Nasibmu

 

Nalika pemilik omah lagi ngadhepi penyitaan, peminjam hipotek kerep disebut minangka wong ala lan ora seneng. Nalika bebendu iki bisa dingerteni, bisa uga cara sampeyan tetep omahmu. Yen sampeyan ora bisa ngalami masalah financial ing taun-taun kepungkur, sampeyan bakal kepengin nggawe becik karo kreditur. Sawise kabeh, bisa uga menehi sampeyan alternatif. Alternatif iki bisa njaga omah saka proses penyitaan utawa mungkasi proses saiki ing jalur kasebut.

Langkah kapisan kanggo njupuk kreditur bisa digarap, supaya panyimpenan bisa diajukake. Sampeyan bakal entuk ora ngelingi. Saben sampeyan nampa bebaya utawa ngelingake supaya bisa ngalahake utawa nelpon, mulani nggawe rencana kanggo ngubungi wong sing ngutangi. Nalika sampeyan pengin langsung menyang cabang bank lokal sampeyan, sampeyan bisa njupuk sawetara jam utawa dina kanggo nggambarake kahanan. Iki bakal ngidini sampeyan gawe rencana aksi, rencana aksi sing bakal sukses.

Sadurunge ketemu karo pejabat ing bank sampeyan, iku penting kanggo ngerti apa sing bakal sampeyan gunakake lan carane sampeyan bakal ngomong. Iki minangka kunci kanggo njaga omah saka panyitaan. Senajan peminjam financial kepengin ngelingake rembugan ing kabeh biaya, dheweke ora pengin tetep ngalahake dhuwit. Lender biasane ora gelem nggarap wong sing ora nuduhake minat sing bener kanggo mbenerake situasi. Mulane rencana tumindak perlu.

Kanggo rencana aksi, entuk informasi sing akeh babagan sampeyan babagan kahanan keuangan saiki lan sababe. Contone, saiki sampeyan lagi mati, nanging looking for a job? Njaluk resume sing dianyari karo sampeyan. Bisa bantuan kanggo nuduhake yen sampeyan lagi aktif nggoleki proyek lan nyoba nyimpen omah sampeyan. Ayo padha ngerti apa wae wawancara sing bakal teka sampeyan uga wis dijadwalake uga.

Yen sampeyan metu saka pagawean amarga ciloko lan cilaka mung sakbenere, entuk dhokumit saka dhokter lan panggonan sampeyan. Iki bakal mbuktekaken menyang kreditur sampeyan isih duwe proyek nunggu sampeyan lan bakal bisa bali menyang kantor. Mbukteke yen sampeyan pengin nggawe pembayaran hipotek kanthi lengkap lan kanthi cepet bisa dadi kunci kanggo ngindari panyumputan utawa ngeculake.

Sabanjure, penting kanggo nimbang tampilan lan sikap sampeyan. Miwiti kanthi penampilan sampeyan, penting kanggo lumaku menyang bank kanthi kepala sampeyan dhuwur. Sampeyan uga bakal pengin macakake kanthi profesional. Wanita kudu nganggo gaun utawa celana. Kanggo wong lanang, pantsuits uga dianjurake. Ngindhari busana kasual. Kanggo akèh wong sing duwe utang, sawijining wong sing nyilih dhuwit kanthi tanggung jawab minangka tanggung jawab. Tanggung jawab minangka kunci penting liyane kanggo njupuk kreditur kanggo nggarap sampeyan.

Kanggo sikap sampeyan, priksa manawa sampeyan ora duwe. Kaya sing kasebut ing ngisor iki, kreditur finansial kerep dadi wong ala nalika panyitaan diancam utawa nalika proses diwiwiti. Ora ana barang sing gampang nesu karo dhuwitmu, aja nganti nesu.

Yen sampeyan sinau yen kreditur sampeyan wis bisa nggarap sampeyan, kanggo mbantu nyegah panyumpelan, bisa menehi saran dhewe. Sampeyan bisa njupuk saran iki, nanging ora entuk sirahmu. Pembayaran hipotek sing kurang apik iku becik, sanajan mung sethithik, nanging priksa manawa sampeyan bisa mbayar. Yen wis deadline sing kuat kanggo ngasilake pembayaran sing wis disetujoni, priksa yen sampeyan uga bisa nggawe pembayaran kasebut. Yen ora, kabeh proses bebaya pengulangan bakal diwiwiti maneh.

Cepet, sengaja nyedhaki pendanaan finansial yen sampeyan ngira yen panyumponan wis ana ing cakrawala utawa sanalika proses kasebut wiwit. Awit tukang kredit wis entuk dhuwit kanggo nganalisa properti, dheweke pengin ngalahake panyumpelan kaya apa wae.

PPPPP

Tembung 656

Comments

  • No Comment Yet
Please login first for post a comment