Foreclosures: Nalika Nampi Nasibmu

Foreclosures: Nalika Nampi Nasibmu

 

Milyar pemilik omah saiki ana ing bebaya kélangan omah. Kenapa? Amarga penyitaan. Amarga tingkat pengangguran sing dhuwur, prospek proyek sing kurang apik, biaya bahan bakar lan pangan sing tambah, akeh omah sing ora bisa omah-omah maneh. Yen sampeyan nemokake dhewe ing kahanan iki, sampeyan ora yakin apa sing kudu sampeyan tindakake.

Salah siji pitakonan sing paling umum sing ditakoni dening wong-wong sing ngadhepi penyitaan yaiku nalika sampeyan mung kudu nampa nasibmu. Ing kabeh kejujuran, iki langkah sing paling duwe omah disaranake njupuk. Sadurunge nggawe keputusan kanggo nyerahake omah lan pindhah, penting sinau lan golek dhewe-dhewe. Kawitan, ngerti sing ana bantuan kanggo sampeyan. Bantuan iki bisa teka saka jurusan khusus ing real estate utawa foreclosures, konsultan omah HUD sing disetujoni, utawa malah dadi kreditur keuangan.

Yen sampeyan homeowner, perampokan ora bakal teka minangka kejutan kanggo sampeyan. Sampeyan bakal nampa akeh telpon lan huruf saka kreditur financial, malah sadurunge proses penyitaan wiwit. Yen sampeyan pengin tumindak, saiki iki wektu kanggo nglakoni. Yen sampeyan mung ngadhepi masalah finansial sak wentoro, kayata cilaka sing bakal njaga sampeyan metu saka pagawean telung sasi, guneman karo kreditur sampeyan. Wong-wong mau bisa uga melu latihan pembayaran sementara kanggo sampeyan. Rencana iki bisa nyebabake pembayaran luwih murah. Elingi, sing luwih cepet sampeyan tumindak, luwih apik kemungkinan sampeyan. Lender kurang bisa kerja karo sampeyan nalika sampeyan wis utang dhuwit gedhe.

Minangka kasebut sadurunge nyatakake, sampeyan bisa uga pengin nggoleki pitulungan saka pengacara sing spesialisasi ing foreclosures. Akeh sing akrab karo langkah-langkah sing bisa ditindakake kanggo mungkasi bank saka ngalahake properti sampeyan. Salah sawijining langkah kasebut bisa mbantah bangkrut. Ing sawetara negara, iki cukup kanggo nimbulaké sawijining bank kanggo nyegah proses penyitaan. Uga, pengacara sing berpengalaman bisa nggawe omah supaya ora bisa diremehake nalika bangkrut.

Apikan saka tindakan sing arep sampeyan gunakake, sampeyan kudu nglakoni kanthi bantuan profesional sing dipercaya. Nanging, penting kanggo mesthekake yen sampeyan ngupayakake pitulungan kasebut ing wektu sing tepat. Contone, ing sawetara proses perekaman negara ora bisa mandheg yen wis diwiwiti. Mulane, sanalika sampeyan ngelingi masalah finansial utawa nampa maksud ngajokake notis rampasan saka kreditur, sampeyan kudu tumindak lan cepet.

Sawise proses penyisihan wis diwiwiti, kaya nalika sampeyan ndeleng properti sing kadhaptar kanggo online utawa ing koran ing lelangan penyitaan, sampeyan bisa uga kudu miwiti nrima nasibmu. Akeh kanca lan anggota kulawarga bakal ngajak sampeyan tetep lan berjuang, nanging sampeyan bisa nandhang sangsi hukum kanggo nglakoni. Bank-bank lan pemilik omah anyar kanthi sah bisa ngusir saka omah lan sampeyan kudu pindhah.

Iki uga minangka titik wektu nalika akeh pemilik omah mikir cara kanggo nginep ing omah. Penyewa diajak ngomongake pemilik properti anyar kanggo ndeleng yen bisa terus nyewa lan manggon ing unit sewaan. Pendekatan iki kerep digunakake kanggo penyewanan, nanging ora bisa digunakake kanggo sampeyan. Yen omahmu minangka omah siji omah, mesthine bisa ditindakake, ora digunakake minangka properti rental. Sanajan sampeyan bisa takon utawa malah nginep ing omah, sampeyan bisa uga pengin njupuk barang lan dhuwit sing apik.

Apartemen rental biasane mbutuhake simpenan keamanan. Priksa manawa sampeyan bisa mbayar simpenan iki. Deleng uga biaya lan biaya liyane, kayata biaya nyewa van sing obah. Mulai nggoleki apartemen sing terjangkau utawa nggawe susunan karo kanca utawa anggota kulawarga langsung. Yen sampeyan ora nyiapake utawa milih nglirwakake kabar pengusiran, sampeyan bisa, sengaja, golek dhewe ing dalan, yen ora ana ing pakunjaran.

PPPPP

Word Count 653

Comments

  • No Comment Yet
Please login first for post a comment