Homebuyers: Apa Sampeyan Kudu Ngerti Prakawis Foreclosures

Homebuyers: Apa Sampeyan Kudu Ngerti Prakawis Foreclosures

 

Apa sampeyan pengin tuku omah anyar? Yen sampeyan, sampeyan bisa mriksa situs web online saka agen real estate utawa njupuk salinan brosur sing dicithak. Mesthi, iki cara sing apik kanggo nemokake lan tuku omah anyar, nanging ana langkah liyane sing sampeyan pengin njupuk. Langkah sing digunakake kanggo nliti situs sing wis dirampas wis didol. Ing wektu pamrayoga terus meningkat, sampeyan bisa uga bakal kaget mung carane bisa tuku.

Salah siji pitakonan sing paling umum sing ditakoni dening para panuku sing perspektif yaiku apa wae sing nyebabake properti dadi kedadeyan. Biasane, ora ana salah karo properti kasebut. Ing kasunyatan, pemilik omah saiki utawa sing sadurunge bisa uga ngati-ati banget. Penyitaan dumadi amarga kesulitan finansial. Kesulitan kasebut bisa nyakup tatu sing ngalang-alangi wong bisa nyambut gawe, ditundha utawa dilebur, utang gedhe, utawa divorce.

Yen sampeyan pengin tuku omah sing murah, salah sijine cara sing paling apik kanggo njupuk iku kanggo rembugan langsung karo pemilik omah saiki. Ing akèh negara, iki bisa ditindakake sadurungé proses penyalinan dileksanakake. Ing kasus iki, omah ing tahap pra-penyitaan. Minangka titik kasebut ing wayah wengi, omah-omah sing nyedhaki utang bisa nyoba kanggo ngedol omah-omahé. Lan, sampeyan bakal nemokake akeh sing pengin. Sampeyan bisa uga njaluk menehi hasil gedhe. Iku gumantung marang keseimbangan saiki utang ing hipotek, uga jumlah dhuwit sing nduweni omah kudu pindah.

Pemilik omah nyoba kanggo ngedol omah-omahé nalika ing tahap pre-foreclosure bakal asring ngiklanake omah sing kasedhiya kanggo online utawa ing koran. A omah sing dikurangi banget minangka tandha apik sing nduweni omah nyerang penggumpalan. Sampeyan uga duwe pilihan kanggo nyedhak sing ngadhepi penyelenggaraan kanthi mandiri. Informasi kanggo nglakoni bisa diduweni online utawa ing kantor pamarentah lokal, minangka perampokan iku kabar umum. Nyedhaki pemilik omah ing masalah finansial bisa uga duwe keuntungan, nanging akeh sing nganggep minangka pendekatan bebrayan lan laku cabul.

Sawise omah wis dirampas, akeh bank-bank bakal nyoba nggolek pemilik anyar kanthi gampang. Iki asring dilakoni liwat lelangan. Lelang iki asring ana ing bangunan kantor kabupaten utawa ing lembaga peminjaman. Lelang penyerahan asring dianggep minangka salah sawijining cara paling apik kanggo menehi hasil apik ing omah, nanging sampeyan, minangka panuku, bisa ngadhepi pirang-pirang aturan lan larangan. Sampeyan kudu duwe dhuwit dhuwit utawa paling sethithik bukti dana sing dibutuhake, amarga sing paling lelang ora ngijini kredit. Sampeyan uga arang njaluk kesempatan kanggo ndeleng properti ing pitakonan utawa mriksa. Iki tegese sampeyan ora mung tuku properti minangka, nanging sampeyan tuku kanthi wuta.

Sadurunge mutusake kanggo tuku properti sing wis dikalahake, penting maneh kanggo mriksa kabeh hukum negara babagan penyitaan. Sinau minangka sampeyan bisa babagan proses. Contone, negara-negara tartamtu duwe apa sing dikenal minangka hukum penebusan. Iki, tegese, menehi wektu nyilih kanggo nggawe pembayaran utang sing apik. Yen sampeyan ora ngerti bab iki utawa hukum sing padha, sampeyan bisa nemokake dhewe ing jiwit. Kenapa? Amarga sawisé sampeyan wis sukses menangaké lelangan rampasan, para peminjam bisa nganyari omahé manawa bisa mbenerake pembayaran pambalékan.

Pungkasan, ngerti yen sampeyan tuku properti sing diangkut, apa sampeyan nindakake kanthi liwat agen real estate, langsung liwat bank utawa ing lelangan penyitaan, sampeyan kudu ngusir kabeh penumpang sing saiki. Akeh wong bener nemokake iki angel, ing tingkat fisik lan emosional. Yen sampeyan ngarepake masalah, kayata yen penyewa utawa pemilik sadurunge wis ngandhani yen dheweke ora bakal pindhah, sampeyan kudu nggoleki pitulungan profesional. Bantuan iki kudu saka panguwasa lokal utawa pengacara sing terkenal lan biso dipercoyo, yaiku wong sing duwe spesialisasi ing real estate utawa rencanane.

PPPPP

Tembung 652

Comments

  • No Comment Yet
Please login first for post a comment