Homebuyers: Pro lan Kontra Pre-Foreclosure Sales

Homebuyers: Pro lan Kontra Pre-Foreclosure Sales

 

Apa sampeyan pengin tuku omah anyar? Yen ya lan yen sampeyan ana ing anggaran winates, sampeyan bisa nggunakake internet kanggo ngrekam foreclosures. Penjualan barang-barang foreclosed wis munggah, amarga harga terjangkau. Nang endi wae ing campuran, sampeyan bisa nemokake omah sing didol ing tahap pre-foreclosure. Minangka sampeyan bisa uga nglumpukake saka jeneng, iki sipat sing tumuju kanggo proses penyitaan, nanging durung ana.

Minangka kasebut ing ndhuwur, sawetara properti pra-penyitaan sing didaftar bisa didol online. Iki bisa uga katon ing situs web penyitaan penyitaan, nanging ora mesthi. Ana rong cara utama sing wis didol ing ngarep. Agen real estate digunakake utawa saiki nduweni omah minangka omah sing didol dening pemilik. Kanggo sing kudu dilakoni, gumantung saka preferensi pribadi sampeyan dhewe.

Salah siji saka akeh pro utawa plus kanggo tuku pra-penyitaan sing didaftar liwat agen real estate komunikasi. Agen real estat sing sampeyan bakal bisa langsung komunikasi. Iki bakal menehi sampeyan comfort lan ketenangan pikiran. Ora ana rahasia manawa sing nduweni panyengkuyung ndhelikake duka lan ngganggu. Sampeyan bisa ngrembug babagan properti lan ngomong kanthi bebas karo agen real estate sing tanggung jawab, nanging tanpa kuwatir babagan angering utawa nyerang.

Kon paling utawa paling apik kanggo tuku penutupan liwat agen real estate yaiku rega sade. Agen real estate njupuk persentasi saben Advertisement. Kanggo mesthekake yen sampeyan duwe paycheck sing prayoga, rega ngarep mundhak. Nalika omah-omah sing wis rusak sadurunge, sanajan ing jinis kasus iki, isih murah, sampeyan bisa menehi hasil luwih apik nalika tuku langsung saka homeowner.

Ngomong mbuku langsung saka homeowner, ana sawetara keuntungan kanggo nglakoni. Salah siji keuntungan iku menehi hasil sing bisa mlaku adoh karo. Ing menit pungkasan, sawetara pemilik omah bakal nindakake apa wae kanggo ngedol omah-omahé sadurunge wiwitan panutupan. Sade ngarep ngidini pemilik omah supaya kredit apik. Iki tegese sampeyan bisa negesake sing luwih apik. Kabeh sing pancene prasaja yaiku yen kreditur hipotek nemuake sing disepakati.

Minangka sadurunge, akeh uwu-uwu ndhelikake emosi nalika ngadhepi proses penyitaan. Sampeyan bisa ndeleng iki ing wangun sing ora mesthi. Pemilik omah bisa uga pengin nyoba lan ngilangi proses tuku anggere bisa. Jero, kabeh pemilik omah pengin ngilangi menit pungkasan sing bakal ngidini supaya properti tetep. Yen sampeyan pengin tuku properti, nggawe maksud sampeyan, nanging aja gampang banget.

Saliyane kanggo tuku sing didol dening pemilik wis diantisipasi, sampeyan bisa uga pengin nggawe riset cilik. Ana mayuta-yuta homeowners ngadhepi penyitaan. Sawetara sing duwe omah ora ngerti kabeh pilihan. Sampeyan bisa nyedhaki pemilik omah dhewe lan takon babagan tuku omah. Sampeyan bisa nyelidiki rekaman penyitaan online utawa kantor lokal. Kanggo miwiti, dianjurake supaya sampeyan ngirim korespondensi liwat surat. Iki dianggep kurang kasar lan invasif. Yen sampeyan krungu bali, apik. Yen ora, sampeyan bisa nyoba maneh ing sasi liyane.

PPPPP

Tembung 552

Comments

  • No Comment Yet
Please login first for post a comment