Homeowners: Pilihan Foreclosure Dianiyar

Homeowners: Pilihan Foreclosure Dianiyar

 

Apa sampeyan homeowner sing madhep penyerang? Yen mangkono, sampeyan mesthi ora yakin apa opsi sampeyan. Saiki iki wektu kanggo mangerteni. Kenapa? Amarga sampeyan bakal kaget carane akeh cara kanggo nyegah panyumputan. Yen panyuwun bisa nyingkiri, sampeyan bisa nyegah omah sampeyan, nyimpen kredit kanthi becik, utawa nindakake loro-lorone.

Nalika ngadhepi proses penyitaan, langkah pisanan sing kudu dilakoni yaiku pendekatan bank. Iku apik yen sampeyan nindakake iki sadurunge masalah perdebatan teka. Sawise rampung, isih durung kasep kanggo gawe jadwal rapat karo petugas kredit silihan ing bank panjenengan. Yen sampeyan bisa mbuktekaken yen sampeyan arep nggoleki hipotek maneh kanthi becik utawa yen masalah finansial mung sak wentoro, sampeyan bisa nyekel peminjam ing proses penyitaan.

Malah yen kreditur sampeyan cumadhang karo sampeyan, tetep omah sampeyan ora bisa dadi kapentingan sing paling apik. Yen sampeyan duwe masalah financial long-term, bisa uga ana ing babagan sing paling apik kanggo ngedol omah sampeyan sadurunge mlebu ing proses penyitaan. Nalika nggawe keputusan iki, sampeyan bisa uga pengin diajak guneman. Bisa uga padha setuju kanggo ngijini sampeyan kanggo nerusake pre-foreclosure sale. Ing kasunyatan, bisa uga njupuk wektu nalika proses njupuk omah, menehi wektu sing cukup kanggo nemokake panuku sing anyar. Nalika sade omah minangka pre-penyingalan, omahmu bisa didaftar minangka bisa didol dening pemilik utawa liwat real estate profesional.

Sanajan sampeyan ora nganggep minangka pre-foreclosure sale dadi pilihan, sampeyan kudu nyana kanggo krungu saka para panuku sing duwe harapan. Yen sampeyan pinter ing hipotek, utamane ing titik penyitaan, informasi iki dadi kawruh umum. Sawetara panuku, yaiku investor profesional, nggoleki sing ana alangan. Sanajan nduwe wong liyo sing katon ing lawang sampeyan utawa sing menehi penawaran kanggo tuku omah sampeyan ora sopan, dadi keputusan sing sampeyan pengin menehi pikirane kanthi serius.

Pilihan liyane sing, minangka homeowner, wis sakamalan kanggo nyewa layanan saka pengacara. Nalika nglakoni mangkono, delengen wong sing nduweni keahlian ing foreclosures utawa real estate. Pengacara bisa menehi saran babagan langkah-langkah sing bakal ditindakake. Padha bisa mbantu sampeyan mangerteni pro lan kontra saka pre-foreclosure sales. Ing sawetara negara, pengacara bisa nggunakake bangkrut minangka taktik kanggo ngendheokake proses penyitaan. Senajan ora nduwe jangka panjang, bisa tuku luwih akeh wektu kanggo nggawe keputusan. Iku penting kanggo dicathet menawa bangkrut, kanthi dhasar nduweni daftar kabeh pro lan kontra.

Paling negara duwe apa sing dikenal minangka hukum wektu penebusan. Iki dirancang kanggo nglindhungi para pemilik omah. Padha menehi wektu sih kanggo ngolehake omahmu maneh. Yen sampeyan bisa nggawe kabutuhan hipotek, proses panyisihan bakal mandheg. Negara-negara sing nduweni undang-undang iki kerep bisa mbantu sampeyan ngrampungake properti sampeyan sanajan wis didol ing lelangan rampasan. Iki diwenehake supaya sampeyan tumindak ing pigura wektu sing wis ditemtokake.

Yen sampeyan manggon ing negara sing ora diwenehake wektu sih-rahmat utawa wektu panebusan, sampeyan tansah duwe pilihan kanggo tuku omah maneh. Sapa wae bisa nyeleh bid ing lelang rekaman. Kanthi mekaten, nyelehake bidane lan dadi bidder menang rong perkara. Iku asring njupuk jumlah dhuwit sing cukup kanggo nganyari omah sampeyan. Lender finansial sampeyan uga bakal kasedhiya nunggu wektu nyedhot. Yen tawaran ora cukup dhuwur, sampeyan bakal tuku omahmu dhewe. Iki wis rampung kanggo nyuda dhuwit sing ilang. Mengko, omahmu bakal kasedhiya kanggo didol minangka omah REO (real estate).

PPPPP

Tembung Count 611

Comments

  • No Comment Yet
Please login first for post a comment