Pemilik omah: Apa Sampeyan Kudu Ngerti Prakawis Foreclosures

Pemilik omah: Apa Sampeyan Kudu Ngerti Prakawis Foreclosures

 

Apa sampeyan homeowner sing madhep penyerang? Malah yen sampeyan ora ngadhepi penyitaan, apa sampeyan nandhang masalah financial sing bisa nyebabake? Yen mangkono, saiki iki wektu kanggo ngenali babagan proses kasebut. Penyitaan bisa dadi nyenengake kanggo pemilik omah, nanging sampeyan bisa nglindhungi dhewe kanthi mangerteni apa sing bakal kelakon, apa sampeyan bisa nindakake, lan apa hak sampeyan.

Peminjam hipotek, sing asring bank, kudu lan bakal nyedhiyani kabar sing bener. Nyatane, sampeyan bakal nampa sawetara notifikasi ditulis lan telpon. Penyitaan ngirim ora minangka surprise kanggo sampeyan. Sanajan ngirim kabar pengusutan sing bisa uga teka. Sanalika sampeyan miwiti nrima telpon utawa aksara saka kreditur sampeyan, iku penting kanggo njupuk tindakan. Kanggo apa tumindak sampeyan kudu njupuk, sing ndadékaké kasunyatan penting.

Bank-bank pengin nyegah penyitaan kaya sing dikarepake. Sayange, akeh wong sing duwe omah sing bener ngerteni iki. Kaping pirang-pirang, tukang kredit finansial mundhut dhuwit nalika ngedol properti sing dianteni. Mulane, sampeyan kudu ngomong langsung karo kreditur sampeyan. Nalika nglakoni, rikake rapat kasebut ing personel lan ketemu karo pejabat dhuwur, kayata pangareping pinjaman utowo presiden cabang.

Wiwit bank-bank pengin ngindhari panyitaan kapan wae, penting kanggo nyritakake babagan kahanan keuangan. Apa sampeyan mung ngalami masalah sementara? Contone, apa sampeyan nandhang cilaka sing bakal ngeculake sampeyan metu sawetara sasi? Apa sampeyan ditumpes, nanging sampeyan lagi aktif nggoleki proyek saiki? Yen mangkono, kreditur sampeyan bisa uga bisa nggarap sampeyan. Yen sampeyan bisa mbuktekake yen sampeyan duwe maksud kanggo entuk hipotek maneh ing posisi sing apik, pemberi utang sampeyan bisa nampa bayaran sing luwih cilik.

Kanggo prosiding rekonstruksi dhewe, proses kasebut kabeh gumantung marang negara ing ngendi sampeyan manggon. Sayange, iki kasunyatan sing akeh ngadhepi penyerbu ora ngerti utawa ora dipikirake. Yen sampeyan pengin nggoleki pitulungan profesional, saka salah sijine penasehat omah utawa pengacara, penting sampeyan milih profesional sing akrab karo hukum negara ing penyitaan, amarga padha beda-beda.

Contone, ing New York, foreclosures judicial lan non-judicial dileksanakake dening hukum. A panyitaan yudikatif yaiku ing ngendi pemilik kudu ngajukake complaint resmi marang panyuwun, sing bakal sampeyan. Keluhan iki kudu disetujoni dening pengadilan lokal. A titik iki ing wektu, sing nyilih bisa diwenehi siji luwih kesempatan kanggo mbayar jumlah ing kenakalan. Yen ora, properti bakal didol.

Kanggo foreclosures non-hukum, tukang kredit kudu mlebu klausa tartamtu ing persetujuan hipotek. Klausa kasebut nyatakake yen peminjam, sing bakal dadi sampeyan, menehi wewenang kanggo ngedol properti nalika kenak-terak ana ing pembayaran. Biasane, foreclosures non-judhul ora kerep digunakake lan sawetara negara malah ngalangi. Mulane iku penting kanggo ngerti kabeh hukum pengungsian negara sampeyan.

Nalika proses penyitaan wis diwiwiti, saiki iki wektu sampeyan kudu nggoleki pengaturan liyane. Kajaba sampeyan bisa teka menyang jumlah gedhe awis lan rebuy omah sampeyan, sampeyan pilihan paling apik bisa kanggo pindhah. Sanajan sampeyan ora perlu ninggalake omah nganti sampeyan diwenehi pangeling-eling dening pemberi utang utawa pemilik property anyar, iku proses sing kudu diwiwiti lan disiapake. Ngendi sampeyan pengin manggon? Yen sampeyan bakal nyewa apartemen, kepiye arep mbayar simpenan keamanan? Iki minangka pitakonan sing kudu sampeyan jawab.

Minangka recap, hukum penyitaan beda-beda miturut negara, bank-bank pengin supaya panyumponan lan sawetara notifikasi bakal dikirim. Kanggo alasan kuwi, penyaliban kudu tau teka minangka surprise. Kanggo informasi luwih lengkap babagan foreclosures, hubungi HUD (Departemen Perumahan lan Pengembangan Perkotaan Amerika Serikat), penasihat sing disetujoni, pemberi utang, utawa pengacara, nanging aja langsung.

PPPPP

Tembung Count 660

Comments

  • No Comment Yet
Please login first for post a comment