Pemilik omah lan Penyitaan: Nalika Nggolek Bantuan

Pemilik omah lan Penyitaan: Nalika Nggolek Bantuan

 

Apa sampeyan homeowner sing ngalami masalah financial? Yen mangkono, penyitaan mesthine dadi masalah. Sayange, akeh sing duwe omah percaya yen panyumponan bakal ilang. Ya, akeh sing ngerti iki ora bakal kelakon, nanging ana uga sing yakin yen sing paling apik ora nindakake apa-apa. Aja gawe kesalahan iki. Kanggo nglindhungi kredit lan omah sampeyan, sampeyan kudu ngerti kapan lan ing ngendi kanggo ngupayakake pitulungan.

Ekonomi saiki nyebabake akeh perusahaan, kayata ing industri mobil. Kanggo alasan kuwi, akeh karyawan sing nemokake dhewe. Yen sampeyan mangerteni, sampeyan kudu ngupaya bantuan kanthi cepet. Bantuan sing kudu teka saka kreditur hipotek. Iki penting amarga sanajan sampeyan bisa nggambar pengangguran, ana asring wektu tunggu. Supaya sampeyan ngerti yen sampeyan ora bakal bisa nggawe pembayaran lengkap kanggo sasi sabanjure. Mesthi nyatakake yen sampeyan pengin nggoleki proyek utawa gunakake cek pengangguran kanggo hipotek sampeyan.

Masalah liyane sing kudu didiskusekake karo kreditur hipotek yaiku cidera. Apa sampeyan tatu lan ora bisa mlaku? Apa sampeyan bakal nampa ganti rugi utawa ganti rugi pekerja, ana wektu nunggu. Ing kasunyatan, wektu tunggu iki bisa nganti enem minggu utawa luwih! Ing pigura wektu iki, sampeyan bisa uga ora setuju karo salah siji utawa rong pembayaran hipotek. Aja menehi kreditur hipotek njaluk kesan sing salah. Yen sampeyan bisa bali menyang sawetara wulan, nggawa bukti. Nduwe kabar saka dokter, uga saka juragan. Nalika peminjam hipotek bisa ndeleng yen sampeyan bakal bali menyang kantor lan status keuangan sadurungé sampeyan, sampeyan kudu luwih suwe kanggo nyiyapake rencana pembayaran sakedanan karo sampeyan.

Saliyane ngandhani karo kreditur, saran bisa ditemokake saka agen real estate. Yen sampeyan ngadhepi masalah financial jangka panjang, contoné jangka pendek, mesthine bisa dadi panggonan sing paling apik kanggo ngedol omah sampeyan sadurunge ngadhepi penyitaan. Gumantung marang rega omah sampeyan, omah sing didol, lan jumlah sing sampeyan utang karo hipotek, iki sing bisa didol. Paling ora, njaluk dhuwit cukup kanggo mbayar hipotek kanthi lengkap lan pindhah.

Sawise omahmu ana ing tahap penyitaan, pengacara biasane mung sing profesional sing bisa metu. Kanthi ngandika, pengacara wis ngadhepi opsi sing winates sawisé panyumponan wis dimulai. Padha bisa ngendhegake proses kasebut kanthi menehi pengajuan bangkrut. Tindakan bisa dijupuk yen sampeyan lan pengacara sampeyan bisa mbuktekaken yen kreditur hipotek diskriminasi marang sampeyan utawa njupuk tindakan ilegal. Yen ora, bisa uga wektu kanggo nggoleki omah anyar.

Ngomongake pindhah, akeh sing duwe omah ora ngerti apa sing kudu dilakoni utawa kepiye. Iki senadyan kasunyatan sing akeh weruh penyaliban teka saka mil adoh. Apa sing arep panjenengan lakoni yaiku hubungi Departemen Perumahan lan Perkotaan Perkotaan Amerika Serikat (HUD). Misie kanggo nggawe manawa kabeh warga Amerika nduweni akses menyang omah sing aman lan terjangkau. Sampeyan bisa ngomong karo konsultasi omah sing disetujoni dening HUD sing bisa mbantu sampeyan nglirik pilihan sampeyan.

Minangka sampeyan bisa ndeleng, sampeyan ora lan kudu ora kudu ngadhepi penyitaan piyambak. Ora ketompo apa tahap ing proses sampeyan, ana profesional sing bisa mbantu.

PPPPP

Tembung 573

Comments

  • No Comment Yet
Please login first for post a comment