Pemilik omah: Langkah-langkah kanggo Mbantu Nindakake Penyelewengan

Pemilik omah: Langkah-langkah kanggo Mbantu Nindakake Penyelewengan

 

Apa sampeyan homeowner sing wedi kalah omahmu? Yen sampeyan ana ing tengah krisis finansial, rasa wedi bisa didegake. Sadurunge nemtokake kanggo mbuwang ing andhuk lan supaya omahmu mlebu ing proses penyitaan, ana sawetara langkah sing luwih dhisik sampeyan pengin njupuk.

Kanggo penak, sawetara sing praktis lan gampang kanggo ngleksanakake langkah-langkah sing diwenehake ing ngisor iki.

1 - Ngilangi Tuku sing Ora Perlu

Yen sampeyan durung nampa kabar utawa peringatan saka panyuwun, saiki iki wektu kanggo nyimpen dhuwit. Ngilangake tumbas sing ora perlu yaiku cara paling apik kanggo nglakoni. Saliyane mbusak ekstras, kayata secangkir kopi ing dalan kanggo nyambut damel saben esuk, katon ing piranti sampeyan. Sampeyan bisa ngedhunake paket kanggo telpon, internet, utawa televisi? Yen mangkono, nglakoni mangkono.

Kabeh dhuwit sing disimpen kudu digunakake ing hipotek utawa disimpen kanggo nalika sampeyan nyedhak kreditur.

2 - Njaluk proyek kapindho, Part-Time

Yen sampeyan wis nganggep anggaran belanja dhuwit, ngilangake tumbas sing ora perlu mung bisa dileksanakake. Kanggo akèh omahé, proyek sing kapindho kudu dibutuhake. Ya pancen angel dadi manajer kantor ing wayah awan lan petugas toko ing wayah wengi, nanging sampeyan kudu nglakoni apa sing bisa kanggo nyimpen omah sampeyan. Kabar apik yaiku yen proyek iki ora kudu permanen, nanging mung nganti sampeyan bisa mlaku.

3 - Ngedol Aset Panjenengan

Yen sampeyan ora nduweni pekerjaan sing kapindho, kayata yen sampeyan wong tuwa siji, sampeyan kudu miwiti mriksa aset sing ana ing omah sampeyan. Apa sampeyan duwe kendaraan ekstra sing mung lenggah ing dalan sampeyan? Apa sampeyan duwe perhiasan sing bisa didol? Yen mangkono, aja. Yen sampeyan kudu mbutuhake dhuwit, nimbang ngupayakake ngedol barang. Iki ngidini sampeyan kanggo ngedol lan ngasilake saka item sing ora larang, nanging isih bisa dituku.

4 - Jadwal janjian karo Lender Financial Panjenengan

Nalika sampeyan ngerti sampeyan bakal duwe masalah nggawe pembayaran hipotek utawa nalika sampeyan nampa peringatan penyitaan, pendekatan kreditur sampeyan. Kaget, padha bisa uga bisa nggarap sampeyan. Ing kasus-kasus sing paling umum, bank-bank pengin ngalahake foreclosures kaya ala.

Nggawa dhuwit sing sampeyan disimpen ing langkah kasebut ing ndhuwur karo sampeyan ing rapat. Gunakake minangka bukti yen sampeyan serius babagan tetep omahmu. Nalika sampeyan nampilake drive lan netepake, kreditur bisa luwih gampang nggarap sampeyan. Iki uga nyakup ulang utang sampeyan kanggo menehi pembayaran saben wulan luwih terjangkau.

5 - Coba Sale Pre-Foreclosure

Yen kreditur sampeyan ora bisa mbantu utawa yen sampeyan isih bisa nemokake persyaratane, aja ngenteni panyitaan kanggo kelakon. Sampeyan isih bakal kelangan rumah sampeyan, nanging sampeyan kudu bisa nahan rating kredit kanthi mundhut barang kasebut. Sampeyan bakal nggunakake dhuwit kanggo mbayar hipotek kanthi lengkap. Gumantung marang rega sade, sampeyan bisa nggawe keuntungan cilik.

Minangka sampeyan bisa ndeleng, ana sawetara langkah sing bisa sampeyan lakukake kanggo nyegah panyumputan ing omah sampeyan. Langkah-langkah iki sing paling gampang lan paling praktis kanggo sing duwe omah, kaya sampeyan. Kanggo saran pakar, jadwal janjian karo penasehat omah sing disetujoni dening HUD utawa karo pengacara sing spesialisasi ing penyitaan real estate.

PPPPP

Tembung 554

Comments

  • No Comment Yet
Please login first for post a comment