Penyitaan lan Impact on Renters

 

 

Kathah manungsa waé sing diselehake ing omah kanthi ngadhepi penyitaan. Ya, manungsa waé iki pancen pantes, nanging katon kaya akeh media lan organisasi berita sing wis dilalekake babagan proses penyitaan ing penyewane. Yen sampeyan manggon ing omah sing ana ing tengah-tengah utawa ing proses perdamaian, sampeyan ora ngerti apa sing kudu dilakoni. Kanggo sampeyan, sampeyan bisa uga kaya sampeyan ing mburi tali sampeyan.

Nalika ngadhepi panyengkuyung, akeh wong sing nyewa bakal mung ngetokake kerugian lan pindah. Iki tegese kudu pindhah tanpa ngisi simpenan keamanan. Sayange, ana sawetara sing nyewa, sampeyan bisa, sing ora bisa munggah lan bisa pindhah, utamané tanpa njupuk simpenan keamanan maneh. Nalika nyewa apartemen anyar, paling tuan tanah mbutuhake simpenan keamanan lan yen sampeyan ora siap pindhah, sampeyan ora duwe dhuwit.

Ana masalah serius liyane sing nyewa kanggo dipindhahake isih ana. Penyitaan wis munggah. Apa tegese iki? Iki tegese manawa ora duwe omah sing ora bisa urip maneh. Iki kerep dadi wong sing nyewa. Sayange, iki bakal nyuda kasedhiyan lan pilihan sewa kanggo penyewane kaya sampeyan. Bisa uga berarti yen sampeyan kudu mbayar luwih akeh nyewa utawa pindhah menyang kutha utawa kutha liyane.

Kaya sadurunge, akeh wong sing arep nyelehake handuk lan pindah. Yen sampeyan ora bisa nindakake mangkono, sampeyan uga pengin ngenteni lan ndeleng apa sing kedadeyan. Mesthine, ing wektu iki sampeyan kudu njupuk langkah kanggo nglindhungi dhewe. Simpen dhuwit cukup kanggo nutupi biaya obah, kalebu simpenan keamanan anyar. Sampeyan bakal disiapake yen sampeyan dianggep sah saka properti. Sampeyan kudu, Nanging, ngerti sing pengusiran saka properti ing foreclosure ora soko mengkono ing sewengi. Sampeyan biasane duwe sawetara dina utawa malah sawetara minggu kanggo nggawe pengaturan urip alternatif.

Sadurunge nggawe keputusan, kabeh wong sing nyewa didesak kanggo ndeleng properti kasebut. Apa sampeyan nyewa unit saka kompleks apartemen utawa omah multi-kulawarga? Yen sampeyan, sampeyan bisa tetep. Investor ing lelangan penyitaan kerep tuku unit rental. Iki investor pengin ndeleng bali ing MediaWiki sing. Cara nggawe iki kanggo nggawe manawa unit sewu diisi kualitas, wektu nyewa panyewan. Kanthi ngandika, yen sampeyan nyewa omah siji omah, sampeyan bisa uga pengin nyiapake kanggo pindhah. Ora kaya properti rental, omah omah siji-sijia kerep dituku ing lelangan dening para penyanyi sing pengin manggon ing jero.

Senadyan kasunyatan manawa sawetara pemilik omah rental anyar bisa uga bisa nggarap sampeyan lan supaya sampeyan tetep nyewa, ora ana jaminan yen properti bakal didol. Nalika tawaran sing murah ditampa ing lelangan lelabuhan, kreditur asli asring mlaku munggah menyang piring lan mundhut omah. Ing kasus iki, omah ora dianggep minangka panyitaan, nanging properti REO (real estate). Sayange, iki ora tansah latihan uga kanggo penyewanan. Kanthi properti REO, pemberi utang, sing uga dikenal investor, bisa miwiti proses pengusiran kasebut langsung. Akeh sing ora bisa utawa ora pengin dadi manajer properti, malah mung kanggo sasi utawa sasi.

Minangka sadurunge, rencanane sok-sok bisa minangka surprise kanggo penyewa. Pemilik tanah bakal nampa pirang-pirang peringatan lan bewara, nanging ora diwenehake dening hukum supaya diwenehi. Penyewa biasane nyadari proses penyitaan nalika notifikasi diselehake ing bangunan. Ing wektu iki, sampeyan kudu ngubungi wong sing nyuwun kasebut. Deleng apa opsi sampeyan. Sampeyan bisa tuku properti dhewe? Yen sampeyan bisa mbuktekake yen sampeyan duwe penghasilan sing stabil, kreditur kasebut bisa sambung karo sampeyan.

Minangka recap, penyitaan duweni pangaruh sing signifikan lan biasane negatif kanggo penyewane. Yen sampeyan nyewa omah sing manggon ing properti sing nyandhangi perampasan utawa yen sampeyan ketaman perampokan wis tiba, sampeyan bisa uga pengin miwiti nggawe persiapan kanggo mesthekake yen sampeyan lagi siap kanggo apa sing bakal teka.

PPPPP

Tembung Count 685

Comments

  • No Comment Yet
Please login first for post a comment